Mea Ploy

Mijn naam is Thongwaew Tophithak en ik kom uit Thailand. In Nederland noemt men mij Ploy. Dit betekent: Een goede vrouw, lief en verzorgend voor andere mensen. Ik woon hier sinds 1994. Ik heb mijn opleiding tot masseuse in Thailand genoten en ben volledig gediplomeerd. Ruime ervaring als zonadig opgedaan in de salon Wat Pho te Hilversum.

Onder leiding van docente mevrouw Sri veel technische kennis vergaard en in praktijk gebracht. Thans wil ik graag al deze kennis en ervaring in mijn eigen bedrijf gaan toepassen.

Daartoe open ik 1  october 2014 de saloon Mea Ploy in Amersfoort op de Randwijcklaan 4 E. Zou het zeer op prijs stellen ook U als mijn gast(e) te mogen ontvangen.

Indicaties

Bij Mea Ploy kunt u vanaf nu een echte traditionele Thaise massage ondergaan.

Heeft u last van stress, stijve spieren of gewrichten? De effectieve Thaise massage richt zich op de belangrijke energiebanen in uw lichaam. Behandeling van de energiepunten kan namelijk blokkades in uw lichaam verhelpen. Het resultaat? Meer energie, versoepeling van uw spieren en gewrichten plus een heerlijk ontspannen gevoel!

Bij een Thaise massage wordt in principe uw hele lichaam behandeld. Heeft u specifieke problemen, zoals schouder- of rugklachten? We kunnen uiteraard ook alleen bepaalde probleemgebieden voor u behandelen.
Een Thaise massage kan helpen bij:

  • Vermoeidheid
  • Stress
  • Verbetering van de bloedcirculatie
  • Versoepeling van spieren en gewrichten
  • Rug-, nek- en schouderklachten